Зруби Бань Ціни

У нас завжди зимовий ліс, навіть восени - ми заготовляємо його у величезних обсягах.

Ми продаємо зруби будь-яких розмірів. Можемо виконати зруб по вашому фундаменту. Всі ціни вказані за довжиною колоди, враховуйте, що при рубці в лапу внутрішні розміри більше, ніж при рубці в чашу.Ціна від способу рубки не відрізняється, тому вигідніше замовляти в лапу.Телефонуйте 247-50-17, щоб замовити зруб або виконати розрахунки або вишліть ваш ескіз на parmasrub @.

 

Доставка безкоштовна, розвантаження безкоштовна. Доставка від околиць Пермі - 40 р. / Км (для великих зрубів дешевше). Дорогою Кудимкар-Перм доставка безкоштовна.

 

Приймаємо замовлення на дрібні стандартні зруби без передоплати (3х3, 3х4, 3х5, 3х6)

 

В комплекті - весь пиломатеріал із запасом для споруди лазні або будинку цілком: підкатні колоди, статеві балки (лаги), стельові балки (сволок), стать (обрізна 50-ка), стеля (обрізна 50-ка), крокви (кругляк-тонкомера), решетування (необрізні 30-ка), обшивка фронтонів.Крім того, для бань з передбанником - підлога в передбанник і обшивка передбанника.При бажанні - обшивка карнизів, фронтонного свеса (обрізна 25-ка).Можемо сформувати будь-яку комплектацію пиломатеріалом - більше або менше.Коробка Srubu без Пиломатеріали знижками.

  Середній Знижка на - зробить! <Таблиця cellpadding = "0" CELLSPACING = "0">     Файл Srubu

  Ціна Srubu  
Встановіть

  Ціна pyatistenok  
к. такий матеріал заготовлюється під ваш проект. До кінця літа такого лісу може не бути.

 

Ціни вказані за зруби зі звичайного ошкуренного колоди.Ціни на оциліндровку і великі розміри є на сайті пармасруб.рф. Ціни на стругання під рубанок колоду можна порахувати самостійно, порахувавши площа стін і помноживши на вартість стругання 1 кв.м. - 400 рублів. Наприклад для зрубу 3х3 - 3 * 4 * 2, 2 * 400 = 10560 рублів додається до вартості зрубу.

 

Весь пиломатеріал нестругані природної вологості.Можемо поставити струганий, або стругати при установці.

Штучний камінь

Зруб на Лазню Ціна

Зруб Лазні Ціна